Vrienden van Nelis

Het werk van Stichting Nelis wordt gelukkig ondersteund door een uitgebreid netwerk van intensief betrokken fondsen, handige buurmannen, meewerkende schoonmaak- en glazenwassersbedrijven, rijke tantes en betweterige ooms, gulle groothandels, loyale leveranciers, achterneven met goedkope kennisjes, hippe webdesigners, fotografen met een visie en briljante copywriters. Nelis is al deze personen en organisaties eeuwige dankbaarheid verschuldigd voor hun bijdrage aan zijn succes. Hieronder staat de lijst van deze belangrijke partners, zonder wiens hulp Stichting Nelis nooit uit de startblokken was gekomen. Gastuh, bedankt!


Stichting Instituut Gak wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de sociale zekerheid in Nederland door financiële ondersteuning van onderzoek, projecten en leerstoelen.

Stichting Levi Lassen is een vermogensfonds dat goede doelen in Den Haag financieel bijstaat. Stichting Levi Lassen ondersteunt voornamelijk projecten die gericht zijn op het vergroten van sociale verandering onder sociaal-economisch zwakkere groepen mensen in Den Haag. De stichting richt zich op non-profit organisaties die werken aan de sociale cohesie van de stad, kansen creëren voor de mensen aan de onderkant van de samenleving en hen steunen om zich verder te ontwikkelen naar (economische) zelfstandigheid. Hierbij is speciale aandacht voor jongeren.

SVS is hét opleidingsinstituut voor de schoonmaakbranche. Het doel van SVS is het stimuleren, organiseren en uitvoeren van opleidingen voor werknemers die zich op professionele wijze bezighouden met schoonmaakonderhoud. SVS heeft de afgelopen dertig jaar ruim 130.000 uitvoerenden, (meewerkend) leidinggevenden en kaderfunctionarissen voor het schoonmaakvak opgeleid en gediplomeerd. De Vakopleiding Glazenwasser van SVS is onderdeel van het leerwerktraject van Stichting Nelis.

TopSchoon is een jong groeiend bedrijf gespecialiseerd in het reinigen van het exterieur van panden. Wij leveren kwaliteit, zijn servicegericht en denken graag mee met onze klant. Onderhoud aan uw pand is belangrijk niet alleen op korte termijn, maar vooral ook op lange termijn. Onderhoud betekent het behoud van uw pand.

UNGER Unger is sinds 50 jaar de dominerende markt- en competentieleider voor professionele, hoogwaardige glasreinigingsproducten. Unger is de drijvende kracht op de markt voor innovaties, zowel m.b.t. traditionele handgereedschappen als de innovatieve zuiverwatertechnologie.

WSP Groot Amsterdam Het Werkgevers­servicepunt Groot-Amsterdam is een samenwerkingsverband van UWV WERKbedrijf, Pantar, AM-groep en de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn. Werkgevers in Groot-Amsterdam kunnen met al hun arbeidsmarktvragen bij het servicepunt terecht. Wij bieden een servicegerichte dienstverlening en voorzien werkgevers van personeel, informatie, advies en ondersteuning op de werkvloer. Ook helpen wij werkgevers met Sociaal Ondernemen.

Blog

Volg de avonturen van onze glaswasgassies.
Stichting Nelis

Volg de avonturen van onze glaswasgassies.

In ons spannende blog >