Vrienden van Nelis

Het werk van Stichting Nelis wordt gelukkig ondersteund door een uitgebreid netwerk van intensief betrokken fondsen, handige buurmannen, meewerkende schoonmaak- en glazenwassersbedrijven, rijke tantes en betweterige ooms, gulle groothandels, loyale leveranciers, achterneven met goedkope kennisjes, hippe webdesigners, fotografen met een visie en briljante copywriters. Nelis is al deze personen en organisaties eeuwige dankbaarheid verschuldigd voor hun bijdrage aan zijn succes. Hieronder staat de lijst van deze belangrijke partners, zonder wiens hulp Stichting Nelis nooit uit de startblokken was gekomen. Gastuh, bedankt!


ROC Leiden verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwassenenonderwijs (educatie) voor bijna 8.500 studenten uit Leiden en een groot gebied daaromheen. Je kunt bij ons terecht voor een groot aantal beroepsopleidingen (mbo), voor jongeren en volwassen, én voor de opleidingen van het Boerhaave College. In het mbo kun je op twee manieren leren: via een dagopleiding (BOL) of via ‘werkend leren’ (BBL). De manier van leren is verschillend, maar de diploma’s zijn gelijk. Bij sommige opleidingen kun je kiezen uit óf de dagopleiding óf werkend leren. Bij andere is er maar één mogelijkheid.

Safe Site Valbeveiliging is gespecialiseerd in alle facetten van veilig werken op hoogte en veilig werken met valbeveiliging. De bedrijfsvisie is dat er altijd en door iedereen veilig gewerkt kan worden, maar dat een goede voorlichting, eerlijkheid en openheid daarbij van groot belang zijn. De diensten die SafeSite biedt, zijn: Training – van toolbox tot meerdaagse maatwerktrainingen; Verkoop – van basis valbeveiligingsets tot uitgebreide redding- en evacuatiemiddelen; Installatie – hekwerk, kooiladders, ankerpunten & verticale- en horizontale valbeiligingssystemen; Keuring – van persoonlijke valbeveiliging en permanente valbeveiligingssystemen; en Rope Access – uitvoer van diverse werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken gebruik makend van werken aan lijnen. Safe Site Valbeveiliging: Uw specialist in veilig werken op hoogte!

Signcraft is partner voor opvallende graphics en duurzame productie van onze reclame. Signcraft staat voor alle denkbare vormen van signing en belettering met oog voor detail en hart voor het milieu. Met één heel belangrijk doel: succes! Van een enkele sticker tot een compleet interieurproject en van een naambordje tot reclame op vliegtuigen. Altijd opvallend en altijd duurzaam.

Social Enterprise NL is een landelijk platform dat sociale ondernemingen vertegenwoordigt, verbindt en ondersteunt. Doel is om de sector van social enterprises in Nederland te versterken en zo de maatschappelijke impact van deze bedrijven te vergroten.

Start Foundation is een maatschappelijk investeerder die streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is. Start Foundation ondersteunt en initieert vernieuwende experimenten en ondernemingen in Nederland die er voor zorgen dat mensen met minder kansen ook aan het werk komen. Start Foundation is een van de voornaamste investeerders in Stichting Nelis.

STC Services is een jong en flexibel bedrijf dat met een persoonlijke en klantgerichte aanpak zorgt voor snelle totaaloplossingen in de IT, of het nu gaat om particulieren of bedrijven. STC Services zorgt ervoor dat u zonder zorgen gebruik kunt (blijven) maken van uw PC, internetverbinding of netwerk. Daarnaast is voor veel mensen het installeren van nieuwe programma’s, apparaten en netwerkverbindingen een bron van stress. Iedereen heeft in toenemende mate te maken met het slecht functioneren van de computer door virussen en andere kwaadaardige software. STC Services biedt in al deze gevallen uitkomst zonder lange wachttijden, abonnementskosten of gesleep met uw apparatuur.

Stichting DOEN is het fonds van de Goede Doelen Loterijen en streeft naar een leefbare wereld waaraan iedereen kan meedoen. DOEN stimuleert mensen en bedrijven die het voortouw nemen op het gebied van duurzame, sociale en culturele vernieuwing. DOEN gaat op zoek naar deze voorlopers, ondersteunt en inspireert ze en verbindt ze met elkaar. Met de bijdrage van de VriendenLoterij wil DOEN het ondernemen een vernieuwende, sociale en duurzame invulling geven, door initiatieven te ondersteunen die een aantoonbare positieve bijdrage leveren aan mens en milieu. Daarbij kijkt DOEN naar creatieve, innovatieve manieren om de economie zo aan te passen dat de ruimte voor dit nieuwe ondernemen groter wordt.

Blog

Volg de avonturen van onze glaswasgassies.
Stichting Nelis

Volg de avonturen van onze glaswasgassies.

In ons spannende blog >