Vrienden van Nelis

Het werk van Stichting Nelis wordt gelukkig ondersteund door een uitgebreid netwerk van intensief betrokken fondsen, handige buurmannen, meewerkende schoonmaak- en glazenwassersbedrijven, rijke tantes en betweterige ooms, gulle groothandels, loyale leveranciers, achterneven met goedkope kennisjes, hippe webdesigners, fotografen met een visie en briljante copywriters. Nelis is al deze personen en organisaties eeuwige dankbaarheid verschuldigd voor hun bijdrage aan zijn succes. Hieronder staat de lijst van deze belangrijke partners, zonder wiens hulp Stichting Nelis nooit uit de startblokken was gekomen. Gastuh, bedankt!


LSM | security is een beveiligingsorganisatie in Den Haag, en heeft iets gemeen met St. Nelis. LSM Security is namelijk óók een werkgelegenheidsproject, waar werkzoekenden de kans krijgen een diploma te halen. LSM leidt de deelnemers op voor het branchediploma Beveiliger II en zorgt voor stageplaatsen. Misschien kent u ons al van de laatste CPC Loop Den Haag of Veteranendag? Wij regelen de beveiliging van uw evenement of locatie, maar helpen u ook graag met een beveiligingsadvies of het maken van een beveiligingsplan. U kunt ook bij ons terecht voor BHV trainingen voor u en uw personeel.

Maid at Home Maid at Home is een duurzaam en sociaal schoonmaakbedrijf gericht op de particuliere sector. Wij zorgen voor een betrouwbare en professionele hulp in huis: experts op het gebied van schoonmaken, wassen en strijken. Daarbij gebruiken wij uitsluitend veilige biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Ons doel is om het werken als ‘hulp in huis’ als volwaardig beroep op de kaart te zetten. Daarnaast willen we zoveel mogelijk vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan een baan helpen met toekomstperspectief. Via onze eigen Maid at Home Academy bieden we hen naast vakkennis ook een frisse start. Met een eigen ontwikkelings- en opleidingstraject gericht op talenten en ambities stromen ze gemakkelijker door naar een andere baan of starten zelf een eigen bedrijf.

Mies Servies is hét adres voor het mooiste en meest persoonlijke kraamkado! Laat een prachtig geboorteserviesje voor je kleintje maken in de stijl van het geboortekaartje of een van de andere super-leuke stijlen. Heel leuk om kado te doen! En hoe fijn is het om een portretschilderij van je dierbaren aan de muur te hebben, geheel naar wens gemaakt? Of laat een mooi persoonlijk schilderij maken met een speciale tekst, kleur of afbeelding. Alles is mogelijk! Mies Servies biedt geweldige kinderkamer-schilderijtjes van hout, geboorteschilderijtjes met naam, doosjes voor melktanden of sieraden, hele leuke handige hangers voor haarspeldjes en elastiekjes en super mooie home is where the heart is-huisjes met verschillende gezinssamenstellingen. Neem snel een kijkje op onze site! Daarnaast is Mies Servies als hippe designer intensief betrokken bij alle communicatiewerkzaamheden van Stichting Nelis.

Numatic International BV is distributeur van Numatic schoonmaakmachines, zoals schrob-zuigautomaten en stofzuigers, maar ook van werkwagens en mopsystemen. En natuurlijk van de stofzuigers Henry (die met die oogjes…). Via een vast dealernetwerk leveren wij vanuit ons magazijn in Alphen aan den Rijn onze Numatic machines in de gehele Benelux. Numatic International is een milieuvriendelijk bedrijf in zowel productontwikkeling als productie en probeert zoveel mogelijk afvalmateriaal te hergebruiken; hiervoor is de fabriek in Chard (UK) ISO14001 gecertificeerd.

OSB is de branchevereniging in de schoonmaak- en glazenwassers-branche. Zij behartigt de belangen van haar 600 leden, die samen 80% van de markt realiseren. Zij zijn actief in schoonmaak van gebouwen, glazenwassen, gevelbehandeling, calamiteitenschoonmaak en reiniging in de voedingsmiddelenindustrie. In de branche werken in totaal 150.000 mensen, waarvan 120.000 bij OSB-leden. OSB werkt aan de invoering van het OSB-Keurmerk. Vanaf 1 januari 2013 moet ieder OSB-lid voldoen aan de verplichtingen van het OSB-Keurmerk voldoen. Het OSB-Keurmerk is een belangrijke graadmeter van kwaliteit voor opdrachtgevers. Alleen OSB-leden mogen het speciale OSB-Keurmerk voeren en ermee naar buiten treden.

Osmoworks is al jarenlang toonaangevend voor alle glazenwassers! Bij de vestiging in Rotterdam kunnen glazenwassers en schoonmakers terecht voor uitstekende producten en voor een goed en eerlijk advies. Osmoworks volgt de ontwikkelingen in de glazenwassersbranche op de voet. Met innoverende producten spelen zij continu in op de vragen uit de markt. De Osmoscopic is hier een mooi voorbeeld van, de beste (en inmiddels meest verkochte) telescoopsteel van Nederland. Maar ook het Inbouwsysteem en de filtersystemen in de Demi-Serie geven een goed beeld van de technische kwaliteiten van de mannen in de werkplaats. Naast de vele eigen producten levert Osmoworks nog zo’n 1000 producten uit voorraad van alle bekende merken als Unger, Ettore, Vikan, Shurflo, Exel, Spontex, Pro-Chain, Pulex, Tucker, Aquatec, Filmtec, Spinvrij en Elbi. De werkplaats is altijd open voor inbouw, onderhoud en reparaties aan alle merken inbouwsystemen, filtersystemen en telescoopstelen.

Overdevest Adviseurs is een veelzijdig adviesbureau op het gebied van installatietechniek. Binnen het adviesbureau installatietechniek staan uw wensen en eisen centraal. De inbreng van ons adviesbureau installatietechniek is mogelijk in elke fase van het ontwerpproces of uitvoerings proces. Zo kunnen de technische installaties volledig worden geïntegreerd in het bouwkundige ontwerp. De adviseurs van Overdevest zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van werktuigbouwkundige-, sanitaire-, transport- en elektrotechnische installaties, revisietekeningen en het begeleiden van alle installatiewerkzamheden.

Blog

Volg de avonturen van onze glaswasgassies.
Stichting Nelis

Volg de avonturen van onze glaswasgassies.

In ons spannende blog >