Vrienden van Nelis

Het werk van Stichting Nelis wordt gelukkig ondersteund door een uitgebreid netwerk van intensief betrokken fondsen, handige buurmannen, meewerkende schoonmaak- en glazenwassersbedrijven, rijke tantes en betweterige ooms, gulle groothandels, loyale leveranciers, achterneven met goedkope kennisjes, hippe webdesigners, fotografen met een visie en briljante copywriters. Nelis is al deze personen en organisaties eeuwige dankbaarheid verschuldigd voor hun bijdrage aan zijn succes. Hieronder staat de lijst van deze belangrijke partners, zonder wiens hulp Stichting Nelis nooit uit de startblokken was gekomen. Gastuh, bedankt!


AaRiverside is leverancier van software voor de schoonmaak- en glazenwasserij. Deze software verwerkt voor glazenwassers werkbonnen, frequentie (bijv. 4x per jaar) bibusep, RI&E, planning, offerte, voorcalculatie en nacalculatie, facturatie en financiële administratie, maar is ook in staat het relatiebeheer (CRM), personeelsbeheer (HR, onderaannemers en ZZP-ers) en de salarisadministratie conform de CAO Schoonmaak uit te voeren.

ANNA vastgoed & Cultuur is een vastgoedbeheerder die (tijdelijk) leegstaande panden beheert, en deze ter beschikking stelt aan de culturele sector totdat er een nieuwe bestemming voor is gevonden.

Arnaud Roelofsz is de betrokken huisfotograaf van Stichting Nelis. Verantwoordelijk voor praktisch alle fotografie van Stichting Nelis op de site en in ons drukwerk. Staat voor dag en dauw op om portretten en reportages van ramenzemende jongeren te maken – en klaagt nooit. Arnaud werkt vanuit zijn Scheveningse studio. Hij is gespecialiseerd in bedrijfs- en particuliere fotografie, maakt rappe beeldreportages, fotografeert prachtige productportfolio’s en schiet indringende persoonlijke portretten.

ASP cleaning products is al meer dan 15 jaar een begrip als het gaat om het snel en correct leveren van een ruim assortiment reinigingsmiddelen, – materialen en – machines aan de professionele schoonmaakbranche. ASP onderscheidt zich door een daadkrachtige en persoonlijke aanpak. Naast een breed scala aan schoonmaakartikelen zijn wij officieel importeur van Lifa-Air en van AirOasis, specialistisch gereedschap voor het reinigen van ventilatie- en vetkanalen en verbetering van het binnenklimaat. Samen werken aan maatwerkoplossingen, informatie en advies op ieder niveau. Ons team van enthousiaste medewerkers staat graag voor u klaar!

CSU Cleaning Services is een landelijk opererende organisatie met 30 regiovestigingen. Ons bedrijf heeft ruim 45 jaar ervaring met regulier schoonmaakwerk en specialistische reiniging in diverse branches. Tevens kunnen we u ondersteunen met diverse additionele werkzaamheden. Door de reguliere schoonmaak te combineren met deze ondersteunende activiteiten kunnen we onze dienstverlening precies afstemmen op uw behoeften. U heeft altijd extra handen beschikbaar. Ons bedrijf is een voorloper in het vertalen van mensenbeleid in klantvoordeel. Persoonlijke motivatie en betrokkenheid stimuleren medewerkers tot de beste prestaties. Door een efficiënte inzet van mensen en middelen behoren we tot de top van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU Cleaning Services is onderdeel van CSU, één van de grootste Nederlandse ondernemingen op het gebied van schoonmaak.

Dirks Klimmaterialen bv is al 35 jaar een toonaangevende naam op het gebied van ladders en trappen. De in eigen huis ontwikkelde klimmaterialen vinden gretig afzet in het professionele en het hogere particuliere segment in binnen- en buitenland. Dirks is in Nederland marktleider als het gaat om de fabricage van aluminium gecoate glazenwasserladders, en is tevens de hoofdaanbieder richting brandweer. Sinds 24 september 1998 is het verplicht om arbeidsmiddelen, dus ook het klimmaterieel, periodiek (minimaal 1x per jaar) door een deskundige te laten inspecteren. Bij Dirks Klimmaterialen werken inspecteurs die in het bezit zijn van het vakbekwaamheidcertificaat zoals gesteld in de Europese Norm EN 45013.

Edusafe Trainingen en Opleidingen biedt een totaalpakket van diensten, opleidingen en trainingen aan op het gebied van bedrijfsveiligheid: BHV, VCA, EHBO en Eerste Hulp aan kinderen. Wij helpen bij het opleiden van uw medewerkers tot doortastende hulpverleners. Zo voldoet u aan de wettelijke verplichtingen, beperkt u de gevolgen van brandschade aan uw bedrijf en optimaliseert u de veiligheid en het welzijn van uw werknemers en bezoekers. Uitgangspunt van Edusafe is een cursus die zorg op maat garandeert, omdat bedrijfssituaties sterk van elkaar verschillen. Ons motto luidt: Veiligheidstrainingen voor iedereen.

Blog

Volg de avonturen van onze glaswasgassies.
Stichting Nelis

Volg de avonturen van onze glaswasgassies.

In ons spannende blog >