Stichting Nelis. Werkt voor jongeren.

Stichting Nelis is drie jaar geleden van start gegaan met het project Op de ladder naar succes, gericht op jongeren. Tegenwoordig hebben we er een tweede werkgelegenheidsproject bij dat ook volwassenen toelaat, het kleine zusje van Nelis: Nelis maakt Schoon!, gericht op de schoonmaakbranche. Beide projecten zijn gebaseerd op dezelfde visie: deelnemers een vakopleiding aanbieden die goede startkwalificaties aanreikt voor de arbeidsmarkt, plus alle benodigde certificaten, en bemiddeling naar een stageplek en arbeidsovereenkomst. Oja, we coachen onze deelnemers intensief. Want we willen wel dat je slaagt!

Bekijk eerst even onze kennismakingsvideo:
Voor al onze projecten gelden dezelfde voorwaarden. Loop deze checklist ff langs om te kijken of Nelis iets voor jou is:
  • Ben je tussen de 17 jaar en 27 jaar oud? (Voor Nelis maakt schoon! geldt geen maximum leeftijd)
  • Ben je (al langere tijd) werkloos?
  • Of heb je af en toe wel werk, maar lukt het je maar niet om een vaste baan te vinden?
  • Ben je lichamelijk fit, en enigszins weerbestendig?
  • Heb je geen moeite met werken op grote hoogtes? (Geldt voor Op de ladder naar succes)
  • Beheers je de Nederlandse taal?
  • Ben je in bezit van twee armen en twee benen en heb je zin om aan te pakken?
  • En sta je open voor het leren van een echt uitdagend en avontuurlijk vak?

Als je alle bovenstaande vragen positief kunt beantwoorden, dan kom je in wellicht aanmerking voor een leerwerktraject bij Stichting Nelis. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op, want we willen je er graag bij hebben! Dus, kom op! Meld je nu aan!

Abdel
30 jaar