In de media!

14 jan 2014
De oplettende Nelis-watcher zag ons gisteren op primetime al landelijk voorbij komen. Team Nelis die de Marqt staat te schoonmaken, onderwijl gefilmd door een cameracrew van EenVandaag. Over: juistem, jeugdwerkloosheid. Want ondanks al onze inspanningen & goede wil is die pijnlijkepuistopdekont nog steeds niet opgelost.

wesley!!!

EenVandaag maakte een item over dit heikele onderwerp, en stak een lichtje cameralamp op bij diverse succesvolle en mindersuccesvolle werkloosheidsbestrijders. Waarbij uiteraard ook Stichting Nelis en diens eigenzinnige werkwijze aan bod kwamen. Het volledige item uit de uitzending vindt u hier. De link start automatisch op de starttijd van het item in de uitzending (embedden = helaas niet meer mogelijk!?%$WT&F!?, @eenvandaag?).

willem!!!

Mooi item, waarin we het van harte opnemen voor een verloren generatie die in onze ogen wel iets meer voorstelt dan een *kuch* verloren generatie, en waarin tal van ervaringsdeskundigen verhalen over hún werkloosheid. En dan ineens, pal voor het slot van het item. Zegt. Ie. Het. Willem Vermeend. Bedenker van de vermogensbelasting (ok, niet zo'n goed voorbeeld). Voormalig TK-lid, FinStas én Minister SZW. Noteer tijdscode 21.42 en check zelf: "Ik vind het een voorbeeld van wat je op landelijke schaal kunt uitrollen. Dit gaat werken. Jonge mensen vinden het vaak leuk om een vak te leren. Ik kan het niet genoeg benadrukken. Vakmanschap moet in ere hersteld worden in dit land." Ok, welke politicus/-ca belast met landelijke werkloosheidsbestrijding gaat nou eens een kopje koffie met ons drinken? Iemand? Hmm?

Abdel
30 jaar

Anass
18 jaar

Danny
31 jaar

Delaino
24 jaar

Faysel
28 jaar

Jamal
25 jaar

Help nodig!

We hebben jouw hulp nodig of beter gezegt; je geld.

Word sponsor van Nelis >