Blog Onze avonturen

Kruikenzeikers @Tillie vloggen de hoogte in!

Kruikenzeikers @Tillie vloggen de hoogte in!
29 sep 2016

Klik op lees verder om de video te bekijken


Grootse diploma-uitreiking: “Met dit vak kun je de hele wereld over”

Grootse diploma-uitreiking: “Met dit vak kun je de hele wereld over”
12 sep 2016

40 diploma’s, 4 gemeenten, 62% diplomascore en 69% aan het werk: op 29 augustus was Jacobs Douwe Egberts gastheer van de unieke, grote en grootse diploma-uitreiking aan 40 glazenwassers. Via het werkgelegenheidsproject Op de Ladder naar Succes doorliepen zij een leer-/werktraject bij een van de vier aanwezige gemeenten: Breda, Den Haag Tilburg en Utrecht. “Een diploma geeft je toekomst; je kunt er heel wat mee bereiken”, enthousiasmeert Ian Smeyers, bedenker, oprichter en docent van Stichting Nelis.


Greenspeed erkent kleur en geeft Nelis een doekje voor het bloeden

Greenspeed erkent kleur en geeft Nelis een doekje voor het bloeden
17 aug 2016

Effe een lesje scheikunde: het vezelmateriaal van de gebreide- en geweven microvezeldoeken wordt na fabricage gesplitst, de non-woven microvezeldoek daarentegen wordt tijdens fabricage gesplitst. De twee polymeren (polyester en polyamide) worden daarbij van elkaar gescheiden, waardoor de vezel uiteen valt.


Hete Zinderende Dampende Zomer Blog

Hete Zinderende Dampende Zomer Blog
4 aug 2016

Terwijl de mussen dus van het dak pleuren en uw blogschrijver hardcore zit door te typen om zo snel mogelijk de playa’s af te struinen voor de nodige verkoeling, werkt Nelis door deze zomer. En als ik zeg werken, bedoel ik ook het echte werk. Waar jongeren na een seizoen werken of school massaal de costa’s opzoeken met money in hun zak en don’t give a fuck, zijn er nog plenty jongeren die de rust niet nodig hebben, maar juist graag de drukte van een baan voelen. 


Hulp nodig!

Volg de avonturen van onze glaswasgassies.
Stichting Nelis

We hebben jouw hulp nodig of beter gezegt; je geld.

Word sponsor van Nelis >

Laatste tweets

Nu de screening wat minder streng is kan Nelis gewoon weer verder met Haagse icoontjes zemen!#voormaligeambassadevs… https://t.co/pDAcqSeWqe

19 dagen geleden

RT @ohcbschoonmaak: @StNelis Een prachtig verhaal! Ga zo door.

22 dagen geleden